hånd ut av bil

8 ting som kan redde arbeidshverdagen din -ha dem alltid i bilen!

Av Mette Kjærsund 07. okt 2016

shutterstock_263103167-249636-edited.jpg

Har du noen gang sølt kaffe over din nystrøkne skjorte før du skulle inn i et viktig møte? Eller startet arbeidsdagen med å løpe gjennom striregnet, kun dekket av et slitent magasin du fant i baksetet av bilen? Da vet du hvordan uforutsette hendelser kan ødelegge arbeidsdagen. Heldigvis kan du sikre deg mot mange små katastrofer ved å alltid ha disse tingene tilgjengelig i bilen:

1. klesskift

Et klesskift er noe alle kvinner og menn på farta bør ha tilgjengelig til enhver tid. Nei, jeg sier ikke at du er nødt til å finne frem to antrekk hver morgen, men sørg for at du alltid har en enkel bluse eller strykefri skjorte, bukse, strømper, sokker og, ikke minst, en klesrulle i bilen.

Da slipper du å booke om møter på grunn av en revnet strømpebukse eller noen uheldige kaffeflekker.

Les også: Slik får du et billån på dagen

2. sko

Selv om det er gøy å spankulere rundt på kontoret med høye heler eller stilige skinnsko, er det ikke like morsomt når du løper for å rekke en viktig avtale eller går opp en glatt bakke. Flotte sko kan være en skikkelig selvtillitsboost og prikken over i'en i et nøye planlagt antrekk. Få det beste fra begge verdener ved å ha noen ordentlige sko i bilen som du kan bytte til etter jobb.

shutterstock_225964102-714734-edited.jpg

3. Granola-bar

Ingenting ødelegger en arbeidsdag som sultfølelsen. Vi har vel alle opplevd hvordan mangelen på mat kan gjøre oss slitne og irritable eller gi oss vondt i hode eller problemer med konsentrasjonsevnen. Det samme gjelder hvis du glemmer å drikke vann i løpet av dagen.

En granola-bar eller en pose med nøtter i hanskerommet kan redde arbeidsdagen din de gangene du ikke rekker å spise frokost eller blir sittende fast i bilkø. En bonus med denne typen mellommåltider er at de kan spises på farten og ikke etterlater stygge flekker på klærne dersom du søler.

4. Telefonlader

Mobiltelefonen brukes i dag til mye mer enn å ringe. Den holder kalenderen og mailen din oppdatert, fungerer som GPS, notatblokk og kamera. Strøm på telefonen er derfor essensielt for å få en god arbeidsdag. Det kan til tider bli en utfordring med uforutsigbare batterier og apper som tar mye strøm. Unngå unødvendig stress og bekymringer ved å ha en telefonlader i bilen til enhver tid.

5. Pleieprodukter

Tørre lepper og hender er veldig ubehagelig, så sørg for å ha leppepomade og håndkrem i bilen. Det samme går for produkter som hjelper deg å opprettholde arbeids-looken. Hårvoks, hårspray og hårbørste kan være lurt å ha, sammen med mascara og leppestift for de som bruker det. Deodorant og parfyme kan til tider være nødvendig, men pass på å ikke ta på for mye. Parfyme skal oppdages, ikke annonseres.  

Les også: Hjelp, jeg har fylt bensin på dieseltanken - Hva gjør jeg?

6. Paraply

Været i Norge er uforutsigbart, men en ting er sikkert: Det regner mye her. Å komme på jobb med vått hår og våte klær er ingen god start på dagen. Du trenger ikke ha den dyreste, kuleste paraplyen din i baksetet til enhver tid, men kjøp gjerne en liten og billig variant som får plass i vesker og jakkelommer.

shutterstock_393708652-746938-edited.jpg

7. Solbriller

Noen få dager i året er det faktisk strålende solskinn også i Norge. Da er det lurt å ha solbriller lett tilgjengelig, både med tanke på trafikksikkerhet og egen velvære.

8. Tyggis

Ingenting er verre enn å sitte i møte med noen som har dårlig ånde. Samtidig er det lett å glemme sin egen ånde innimellom lunsj og utallige mengder kaffe. Ha derfor en tyggispakke i bilen, slik at du han ta en før viktige møter. Husk å kvitte deg med den ut før du skal snakke med noen.

 Santander Consumer Bank

 

 

Temaer: Bil


Mette Kjærsund's photo

Av: Mette Kjærsund

Mette jobber som National Brand manager i Santander Consumer Bank AS, og er en del av redaksjonen til Bilogfritidsbloggen.no og Minleasing.no. Hun har bred kunnskap om alle typer produkter, men er aller best på MC, båt og caravan. Mette er faktisk selv en ivrig MC kjører og elsker å være på sjøen.

Epost

santander consumer bank

Siste innlegg

Et konsept fra Santander Consumer Bank AS

Vi i Santander elsker biler, båter, mc og caravan. Vi er Norges største finansieringsselskap innen bil- og fritidsfinansiering, og er også en del av Banco Santander - et av verdens største finanskonsern. Bilogfritidsbloggen.no er sammen med Minleasing.no et satsningsområde som etterstrever å gi deg som har spørsmål rundt finansiering eller bilhold svar og hjelp på det du lurer på. For mer informasjon, besøk oss på:

www.santanderconsumer.no