hånd ut av bil

Lån, løpetid og egenkapital - Slik fungerer samspillet

Av Henrik Eriksen 11. mar 2016

Det er deilig ikke sant, det å ikke betale mer enn du må. Fint å kunne bruke den helt nye bilen, båten eller motorsykkelen for kun noen få tusenlapper i måneden.

Bare tenk på det, det er litt deilig. Noen ganger kan det som virker rimelig i starten bli dyrere enn det du kanskje tror. Her gir vi deg noen gode tips slik at rimelig forblir rimelig. 

Les mer >

Temaer: lån, Bil, Båt, MC, Bobil

Førerkort for bobil - hvilket sertifikat trenger du?

Av Henrik Eriksen 29. jan 2016

Er du usikker på om du kan kjøre bobil med sertifikatet du har i dag? Svaret vil kanskje overraske deg.

Les mer >

Temaer: Caravan, Bobil

Sjekkliste for vinterlagring av campingvogn og bobil

Av Anders Wøien 24. jan 2016

Vinterlagring av campingvogn og vinterlagring av bobil krever litt forarbeid for vi skal kunne nyte sommeren når vi igjen tar dem i bruk. Vi har samlet noen viktige punkter her. Øverst finner du en kort oppsummering, deretter går vi mer detaljert til verks.

Les mer >

Temaer: Caravan, Campingvogn, Bobil

Santander Consumer Bank

Siste innlegg

Et konsept fra Santander Consumer Bank AS

Vi i Santander elsker biler, båter, mc og caravan. Vi er Norges største finansieringsselskap innen bil- og fritidsfinansiering, og er også en del av Banco Santander - et av verdens største finanskonsern. Bilogfritidsbloggen.no er sammen med Minleasing.no et satsningsområde som etterstrever å gi deg som har spørsmål rundt finansiering eller bilhold svar og hjelp på det du lurer på. For mer informasjon, besøk oss på:

www.santanderconsumer.no