hånd ut av bil

Batteri i campingvogn - slik tar du vare på det om vinteren

Av Michael Helvik 29. jan 2016

Bruker du litt ekstra tid på vedlikehold av batteriet i campingvogna opprettholder du batteriets ytelse og gir det forlenget levetid. Spesielt viktig er dette før og gjennom vintersesongen.

Les mer >

Temaer: Caravan, Campingvogn

Vinteråpne campingplasser i Norge

Av Anders Wøien 24. jan 2016

Nordmenn er et folk som elsker campinglivet, enten det foregår i en bobil eller i en campingvogn. For det er noe helt spesielt med det å være på camping, og spesielt nå som campinglivet byr på svært komfortable biler og vogner. I Norge finnes det hundrevis av campingplasser – fra nord til sør. Selv om de fleste reiser på campingtur om sommeren, ønsker flere og flere også å benytte seg av vinteråpne campingplasser. I følge Statistisk Sentralbyrå ble det i 2015 registrert 375.000 overnattinger i vintersesongen, som varer fra november til april.

Les mer >

Temaer: Caravan, Campingvogn

Slik holder du spikerteltet varmt om vinteren

Av Henrik Eriksen 24. jan 2016

Flere og flere velger å bruke campingvognen også i vinterhalvåret. De fleste som har fast plass, har også et spikertelt i kombinasjon med campingvognen. Skal du holde varmen på vinteren bør du ha et spikertelt som er godt isolert før du velger varmeløsning.

Les mer >

Temaer: Caravan, Campingvogn

Når bør du ta fukttest av campingvognen og hvordan gjør du det?

Av Mette Kjærsund 24. jan 2016

Fukt er campingvognens verste fiende, og en fukttest bør du derfor utføre en gang i året. Vi anbefaler dette selv om vognen er helt ny. Fører du i tillegg en protokoll på de fukttestene som er utført har du god kontroll, og opprettholder samtidig kravene i fuktighetsgarantien. Å opprettholde disse kravene er også smart med tanke på et eventuelt videresalg. En fukttest av campingvognen er aktuelt både ved kjøp, salg og vedlikehold av vognen.

Les mer >

Temaer: Caravan, Campingvogn, Fukttest

Sjekkliste for vinterlagring av campingvogn og bobil

Av Anders Wøien 24. jan 2016

Vinterlagring av campingvogn og vinterlagring av bobil krever litt forarbeid for vi skal kunne nyte sommeren når vi igjen tar dem i bruk. Vi har samlet noen viktige punkter her. Øverst finner du en kort oppsummering, deretter går vi mer detaljert til verks.

Les mer >

Temaer: Caravan, Campingvogn, Bobil

Santander Consumer Bank

Siste innlegg

Et konsept fra Santander Consumer Bank AS

Vi i Santander elsker biler, båter, mc og caravan. Vi er Norges største finansieringsselskap innen bil- og fritidsfinansiering, og er også en del av Banco Santander - et av verdens største finanskonsern. Bilogfritidsbloggen.no er sammen med Minleasing.no et satsningsområde som etterstrever å gi deg som har spørsmål rundt finansiering eller bilhold svar og hjelp på det du lurer på. For mer informasjon, besøk oss på:

www.santanderconsumer.no