hånd ut av bil

Reise med ferge på bilferie i sommer? Dette avgjør prisen du betaler

Av Henrik Eriksen 09. jul 2016

Stadig flere nordmenn ønsker å være turist i eget land. Er du en av dem som velger bilferie for å oppleve Norge i sommer? Er du det er sjansen stor for at ferge vil utgjøre en del av reisen - enten du vil det eller ikke. Men hva er det som avgjør hvilken billettpris du må betale? I dette blogginnlegget forsøker vi å gi deg et bilde av hva fergeturen vil koste.

Les mer >

Temaer: motorsykkel, Bil, Caravan, elbiler

Planlegger du å kjøpe brukt MC? Dette bør du se etter

Av Mette Kjærsund 19. apr 2016

Noen ganger er det lett å la seg friste av krom, frihetsfølelse, stilige fartsstriper og bredt bakdekk. Kanskje har du akkurat sett på bilde av, eller tatt på din drømmesykkel og tenkt; Denne skal jeg ha!

Les mer >

Temaer: motorsykkel

MC-sertifikat: Hvilken type trenger du?

Av Mette Kjærsund 05. apr 2016

MC-sertifikat er ikke det samme nå som da din far tok MC-lappen. Det skal du være veldig glad for. Du blir en uendelig mye bedre motorsyklist med dagens kjøreopplæring. Men hvilket MC-sertifikat trenger du?

Les mer >

Temaer: motorsykkel, MC

Hva er bremselengde for motorsykkel på vinterføre vs sommerføre?

Av Henrik Eriksen 23. feb 2016

Er du en av dem som ikke setter bort motorsykkelen i den kalde årstiden? Da er det lurt å stille om hjernen til «vintertid» når du skal ut og kjøre. For det er en helt annen verden! Bremselengden blir en helt annen når underlaget er glatt. Løv og våt asfalt gjør høstveiene sleipe og glatte, is og grus det samme med vårveiene og det blir ikke lettere når vinteren setter inn med snø og kulde heller. Her kan du lese litt om hva du bør tenke på når du skal kjøre motorsykkel om vinteren, og hva du bør vite om bremselengden.

Les mer >

Temaer: motorsykkel, MC

MC vs Bil - hva er fordelene og ulempene?

Av Michael Helvik 24. jan 2016

Du går kanskje med tanker om å kjøpe motorsykkel og lurer på hvilke fordeler (og ulemper) motorsykkelen har i forhold til en bil. Eller kanskje du er mamma eller pappa til en som ønsker å kjøpe seg MC. Her forsøker vi å gi en objektiv vurdering av fordelene og ulempene med MC i forhold til bil.

Les mer >

Temaer: motorsykkel, Bil, MC

Hvordan velge MC-hjelmen som passer til ditt bruk?

Av Henrik Eriksen 22. jan 2016

Hjelm er noe av det viktigste og vanskeligste MC-utstyret å kjøpe. Det er fort gjort å gå seg vill i alle typer, produsenter og modeller. Her gir vi deg noen tips til hva du bør tenke på når du velger hjelm.

Les mer >

Temaer: motorsykkel, MC

Motorsykkeltreffene i Norge i 2016

Av Mette Kjærsund 22. jan 2016

Motorsykkelkulturen står sterkt i Norge, og lokale MC-klubber arrangerer en mengde treff i løpet av året. I tillegg til dette kommer også løp og messer som trekker MC-entusiaster fra både inn- og utland. Her har vi plukket ut fire motorsykkeltreff fra en rikholdig meny. 

Les mer >

Temaer: motorsykkel, MC

Tips til trivsel og sikkerhet med barn på motorsykkelen

Av Henrik Eriksen 22. jan 2016

Å ha med barn på motorsykkelen kan være både utfordrende, og det kan gi fantastiske opplevelser. Her gir vi noen tips til hva man bør tenke på når man har et barn som passasjer.

Les mer >

Temaer: motorsykkel, MC

Sjekkliste til vinterlagring av MC

Av Mette Kjærsund 22. jan 2016

De færreste motorsyklister i Norge bruker sykkelen året rundt. De aller fleste parkerer MC-en når vi kommer til årets mørkeste, kaldeste og glatteste sesong. Her gir vi deg en liste over de viktigste punktene du bør tenke på før du setter sykkelen din bort for vinteren.

Les mer >

Temaer: motorsykkel, MC

Santander Consumer Bank

Siste innlegg

Et konsept fra Santander Consumer Bank AS

Vi i Santander elsker biler, båter, mc og caravan. Vi er Norges største finansieringsselskap innen bil- og fritidsfinansiering, og er også en del av Banco Santander - et av verdens største finanskonsern. Bilogfritidsbloggen.no er sammen med Minleasing.no et satsningsområde som etterstrever å gi deg som har spørsmål rundt finansiering eller bilhold svar og hjelp på det du lurer på. For mer informasjon, besøk oss på:

www.santanderconsumer.no